Enkel vård i hemmet

man cold

Vem har inte haft en förkylning eller varit hemma från jobb eller skola på grund av att man inte mått så bra. De flesta gångerna har enkel vård i hemmet gjort så att man tillfrisknat inom ett par dagar och kommit tillbaka frisk och kry igen.

Många gånger så räcker det att man är hemma och vilar upp sig, sömn är en bra medicin och får man ta igen sig och vila så kommer en eventuell förkylning att ge med sig. Om du behöver receptfria läkemedel så kan du med fördel beställa detta på nätet idag då du kanske behöver något som tar dör på virus och annat som försatt oss i en förkylning.

Du kanske har något gammalt husmorstips mot förkylning som du brukar använda dig av, det finns massor av bra tips och om de fungerar vet man inte förrän man testat dom. Och en del av tipsen kostar ju ingenting utan är helt gratis, så prova och se om du tillfrisknar. En kopp varmt vatten med honung kan vara ett tips.

Om du är sjuk under en längre period så bör du kontakta din vårdcentral för att få en koll på hur ditt tillstånd är, det kanske inte räcker med alla dessa husmorstips utan är något allvarligare som en läkare måste få kolla på och besluta om medicinering eller annat. Är man osäker så är det bättre att kontakta sjukvård än att försöka vårda själv hemma.