Planera din träning och se resultat

planera

Fasta rutiner och en organiserad vardag kan vara det som behövs för att komma igång med träningen. Är aktiviteten fastlagd och bestämd kommer det absolut öka chanserna att den faktiskt blir av. Om vi istället bara har den som en tanke är det lätt att andra saker prioriteras, speciellt kalla och mörka dagar. Ett bra sätt att hålla igång träningen är genom en träningskalender. Vad som skiljer dessa från en vanlig kalender är att de är fyllda med goda råd, nyttiga tips och motivation inför passet. När vår vilja sviker oss, kan detta vara den extra skjutsen vi behöver för att ge oss iväg till gymmet eller ut på en löprunda.

Utöver att de inte lämnar något utrymme för ursäkter, finns andra fördelar med en träningskalender. Om du utformar ett träningsschema och håller dig till det, samtidigt som du tar som vana att skriva en liten kommentar om till exempel distans och vikt, kan du vid ett senare tillfälle jämföra och se utvecklingen. Detta kommer, utan tvekan, att öka ens självförtroende, motivation och energi för att fortsätta kämpa. Det här konceptet kan utvecklas och anpassas till din speciella träningsmetod. Vid önskad viktminskning kan du lägga till en kommentar om din vikt. Tränar du inför ett maraton kan du koncentrera dig på distansen du löper.

På nätet hittar du ett stort antal fina produkter, allt från kläder till utrustning som kan hjälpa till att förbättra träningen kan hittas här. Som en extra bonus är det dessutom öppet köp ända tills årsskiftet, vilket ger mottagaren tid att bestämma sig.