Ta hand om dig och din kropp

För att vi ska få ett långt och friskt liv så gäller det att vi tar hand om vår kropp på bästa sätt. Det finns dock inga garantier att man kommer att leva länge men man har i alla fall gjort sitt bästa för att skapa ett bra och långt liv. Träning och hälsa är något som går hand i hand.

Regelbundna aktiviteter

Se till att regelbundet ha någon aktiviteter där din kropp får den motion som den så väl behöver. Det behöver inte vara träning inför ett maraton utan det kan gott och väl räcka med dagliga raska promenader för att få upp pulsen något. Vid vissa tidpunkter på året så kanske man vill addera lite vitaminer och annat för att minska risken att bli förkyld. Detta kan du hitta hos greatlife.se plus en mängd annat som hälsokost och kosttillskott som kan vara bra för dig. Du själv känner dig bäst och vet kanske om du behöver något som kan pigga upp dig.

Frisk luft och motion

Frisk luft och motion utomhus är alltid något som kan förbättra din status. Om man sätter upp ett mål att under en vecka vara ute och röra på sig i fyra timmar totalt så behöver man vara ute lite mer än trettio minuter om dagen. Det finns bra hjälpmedel att hålla koll på hur pass mycket rörelse man har varit i under en vecka. Ladda hem appen från runkeeper.com och du kan börja lagra all information om dina promovender. Du får exakt koll på hur långt du gått och vilket tempo du hållit. Antingen så väljer du att tävla mot dig själv eller så bjuder du in någon vän som du kan utmana.